Politika zasebnosti

Splošne določbe

Spletna stran dejanvunjak.si v nadaljevanju spletna stran se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala in uporabljala v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. S to politiko zasebnosti vam želimo pojasniti, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletna stran zbira naslednje osebne podatke:

– ime in priimek,
– naslov in kraj bivanja,
– naslov elektronske pošte,
– telefonska številka,
– podatki o nakupih.

Osebne podatke zbiramo preko spletne strani in jih obdelujemo v skladu z namenom zbiranja. Vaši osebni podatki se ne bodo uporabljali za namene, ki niso bili predhodno določeni.

Uporaba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko uporabimo za naslednje namene:

– izpolnitev vaših naročil in plačil
– obveščanje o novih izdelkih in storitvah
– izboljšanje naših storitev in izdelkov
– analiziranje vaših nakupnih navad in prilagajanje ponudbe
– skladno z veljavnimi zakonskimi zahtevami

Vaše osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami, ki izvajajo storitve za nas, kot so dostavne službe in banke, vendar samo v obsegu, ki je potreben za izpolnitev vašega naročila.

Shranjevanje osebnih podatkov

Vaši osebni podatki se bodo shranjevali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena zbiranja. Po preteku tega obdobja bodo vaši podatki izbrisani ali anonimizirani.

Varovanje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke varujemo s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi ter jih ščitimo pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkritjem.

Pravice posameznika

Kot posameznik imate pravico do:

– vpogleda v svoje osebne podatke,
– popravka osebnih podatkov,
– izbrisa osebnih podatkov,
– omejitve obdelave osebnih podatkov,
– ugovora proti obdelavi osebnih podatkov,
– pritožbe pri nadzornem organu.

Za uveljavljanje svojih pravic lahko kadar koli stopite v stik z nami preko elektronskega naslova ali po pošti na naslov sedeža podjetja. Pred obravnavo vaše zahteve bomo preverili vašo identiteto, da se izognemo morebitni zlorabi vaših osebnih podatkov.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo analizo uporabe spletnega mesta in izboljšujejo vašo uporabniško izkušnjo. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranjujejo na vaš računalnik, ko obiščete spletno mesto. Uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

– piškotki, ki so nujni za delovanje spletnega mesta,
– analitični piškotki,
– funkcionalni piškotki,
– ciljni ali oglaševalski piškotki.

Če želite zavrniti uporabo piškotkov, lahko to storite z izbiro ustrezne nastavitve v vašem brskalniku. Vendar pa lahko to vpliva na delovanje spletnega mesta.

Spremembe politike zasebnosti

Spletna stran si pridržuje pravico do spremembe politike zasebnosti. O spremembah bomo obvestili uporabnike na našem spletnem mestu. Spremembe začnejo veljati takoj po objavi. Z uporabo spletnega mesta po spremembi politike zasebnosti se strinjate z novimi določili in pogoji.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino

    Prijavite se na novičke

    in prejemajte Dejanova redna obvestila!