VIDEOSPOT – ČE TE POLJUBIM

Dejan Vunjak Aktualne novice, Arhivirane novice

Pa ga imamo!!

Dejan in njegove Brendijeve barabe so nam postregli s čisto novim videospotom v režiji TV Golice, ki so ga posneli za čisto svežo pesem, ki nosi naslov Če te poljubim. Kot se za Dejana in njegovo ekipo spodobi, so nas znova presenetili, saj v videospotu ne samo pojejo ampak celo tudi igrajo, kar je mlademu pevcu ne tako tuje, saj se je že pojavil kar nekajkrat na televizijskih ekranih kot igralec.

Zgodba nas popelje v čas okoli 1940-1950 ko je moral fant dobiti “dovoljenje” od očeta, da njegovo hčer pelje na kakšno pijačo kaj šele na ples. Dejan (kot glavni igralec) se po tej poti tudi želi dokopati do prelepe deklice. A kaj kmalu spozna, da od očetovega blagoslova ne bo prav nič zato se kot se za glasbenika spodobi priredi ples prav posebaj za deklico katere srce še ni bilo osvojeno.

Fantje so na snemanju zelo uživali in pravijo, da bi se sicer prav luštno počutili v letu 1940 a se imajo v današnjem času prav super še posebaj v decembru ko je za glasbenike najbolj delovni mesec pol nastopaj in dogodkov.

Videospot si lahko ogledate na spletni strani ali spodnjem linku.

https://www.youtube.com/watch?v=8IlAAFSzttU
Ekipa se zahvaljuje vsem, ki so pripomogli k snemanju spota. Poleg tega pa tudi tistim, ki so poskrbeli, da je “scena” kot nalašč za potovanje skozi čas.

www.orehovgaj.si
www.seruga.si/en/
www.sputnik.si

 

DSC_0006ppp